top of page

Acerca van

Formules La Ruche Tiny House

Onze PACKAGES

Een verblijf in The Hive, is de perfecte plaats om uw batterijen weer op te laden en u op jezelf te richten en degene die je graag ziet, in een zeer rustige en groene omgeving. Het is ook de gelegenheid om te beseffen dat we heel comfortabel kunnen leven in kleinere ruimtes.

 

Tijdens uw verblijf in "The Hive", bieden wij u aangepaste formules aan zodat u van niets moet aantrekken en volop kunt genieten van uw ervaring.  

 

Dit mandje bevat uiteraard honing, confituur, fruit, yoghurt, brood, boter, eieren, appelsap, bio-spread, enz.

35€ (Prijs voor twee personnen)

Een Ontbijtmandje

Een Nacht in Te Hive

Weekends en feestdagen: 199€

Weekdagen: 179€

Geniet van een aperitiefje naast de kachel of de vuurschaal. Het aperitief bestaat uit diverse dips, crackers, gedroogde worstjes en cava. Er is ook een vegetarische optie beschikbaar.

         35€ (Prijs voor twee personen)

The Hive Aperitiefje 

Ons cheese & wine package bestaat uit een heerlijk kaasplankje met verschillende kazen, een goede fles wijn, stokbrood, sla, enz.

 

49€ (Prijs voor twee personen)

Cheese & Wine

De Raclette formule van the Hive bestaat uit heerlijke zwitserse kazen, een charcuterie schotel, krieltjes en diverse garnituren (baby-uien, augurken en sla).

 

49€ (Prijs voor twee personen)

Candle Raclette

Homemade Pizza Night

Geniet van een onvergetelijke pizza-avond in het midden van de natuur. Maak uw eigen pizzadeeg, beleg het met verse ingrediënten en bak nadien jullie pizza's in onze pizzaoven.

49€ (Priis voor twee personen)

Geniet van onze pizzaoven en al het nodige keukengerei om jullie pizza's te bakken.

2

Rent our Pizza Oven

bottom of page